Hitta ny lokal till företaget

office

Har ni som företag vuxit ur era gamla lokaler, grattis måste vi då passa på att säga. Att lokalerna blivit för små är en bedrift om något. Att växa som företag är inte alltid det lättaste och framförallt att växa så man får möjligheten att anställa mer arbetskraft.

Nåväl att flytta som företag kanske inte händer allt för ofta och det är ungefär att likna med att flytta som en stor familj. Beroende på storleken på företaget så kanske det behövs en styrgrupp som har hand om det övergripande med flytten. Några som ser till att saker och ting flyter på både innan och efter flytt. Det är elavtal som ska flyttas och annat av vikt för företaget.

Du som företagare kanske äger din lokal i dag och har för anledning att avyttra den, då ni antingen har köpt en ny lokal eller bestämt er för att bygga en helt ny lokal. Det finns garanterat många som är i behov av företagslokaler så publicera upp er lokal för annonsering i Lokalnytt så kommer garanterat rätt personer hitta er lokal.

När ni har kommit in i era nya lokaler så bör ni marknadsföra er flytt på något sätt så att kunder och andra uppmärksammar att ni finns på ny adress. En inflyttningsfest för speciellt inbjudna kunder och vänner kan vara något. Annonsera även i dagspress att ni finns i nya lokaler från ett visst datum.